Klasa më e re e këndimit nis në Tetor të 2018

 

E ideuar për të gjithë muzikantët që ndjekin leksione në Akademinë Hollywood, por dhe të jashtëm, organizohen gjithsej 3 takime për këtë klasë.

Të enjteve dhe të premteve në orën 17:00 (Pa audicion)

dhe të enjteve në 17:45 (me audicion)

Këndimi në grup jo vetëm është një eksperiencë e bukur por është një mënyrë njohjeje shumë e mirë për Harmoninë dhe teknikat e zërit.

Klasat kolektive në Akademinë Hollywood kanë pagesa semestrale çdo 10 javë.

Tarifa trimestrale e klasës së Këndo kushton 5500 lekë, ose 3500 Lekë për studentët e regjistruar në një tjetër klasë në Akademinë Hollywood.

 

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email