Pushimet në Akademinë Hollywood

Përshëndetje, Ju njoftojmë se duke filluar nga e premtja e 27 Korrik 2017 Akademia Hollywood do të jetë e mbyllur. Akademia Hollywood do të rihapet sërish më 4 Shtator 2017.   Nëse jeni të interesuar të jeni nxënës pranë Akademisë Hollywood, mund të aplikoni online në këtë link: Regjistrohuni këtu! …

Një listë për të dëgjuar në muajin Korrik

    Të dëgjuar Muzikë është shumë i rëndësishëm. Për muajin Korrik ju kemi përgatitur një listë me këngët për të dëgjuar    Klikoni në linkun e mësipërm!

Oraret e Stinës së Verës

Përshëndetje! Ju njoftojmë që duke filluar nga kjo javë, klasat individuale dhe kolektive në Akademinë Hollywood do të zhvillohen në oraret e pasdites: 16:00 - 20:30. Gjithashtu ju njoftojmë që të shtunën jemi të mbyllur.  

Koncertet përmbyllës të Qershorit

Përshëndetje, Jemi në 10 ditëshin e parë të Qershorit dhe pak ditë përpara koncerteve tona. Koncertet do të nisin më datë 10 Qershor në sallën Black Box, ku mund të ndiqni 3 Shfaqje teatrale nga grupet e aktrimit të moshave të ndryshme, si dhe muzikantë klasikë dhe jo klasikë. Ky koncert…

Kampet Verore në Akademinë Hollywood

Me ardhjen e stinës së verës, ajo ka është më e mira për fëmijët tuaj është koha e tyre e lirë. Akademia Hollywood për stinën e verës ofron kampe verore ditore si dhe klasa kolektive intesive të cilat kanë një format argëtues dhe edukativ. Të gjitha këto kampe organizohen në…

Një letër nga Beethoveni

Në 1812, një pianiste e re e quajtur Emilie i shkroi idhullit të saj, Ludwig van Beethoven. Kompozitori, i njohur si një njeri që preferonte më së shumti të rrinte vetëm, iu përgjigj me një letër shumë të ëmbël. Shkrimtarja Maria Popova e postoi letrën e Beethoven në Brainpickings, por…

I mbrojtur: Kursi in-a-Band në Akademinë Hollywood

Përshëndetje, Në përgatitje për Festën e muzikës më 21 Qershor 2017, festë të cilën Akademia Hollywood ka 7 vite që e feston, sapo është hapur klasa kolektive IN-A-BAND   Në këtë grup, të rinjtë bashkohen me njëri -tjetrin dhe luajnë e përgatisin këngë për koncertin e 21 Qershorit. Klasa do…