Lajmërime

Sa muzikantë bëhemi për të luajtur Himnin Kombëtar?

Sa kitaristë/basistë bëhemi për të luajtur himnin tonë kombëtar?

Merre Kitarën dhe amplifikatorin tënd dhe bashkoju ngjarjes më të madhe të ketij lloj që ka ndodhur ndonjëherë.
Regjistrohu tani për tu bërë pjesë e ketij eventi te paharrueshëm.

Akademia Hollywood do të jetë aty, tek sheshi Skënderbej me Mbështetjen e Bashkisë së Tiranës

 

Data e eventit: 28 Nëntor 2017
Ora: 10:00
Vendi: Sheshi Skënderbej
Të gjithë sëbashku, për të luajtur HIMNIN KOMBËTAR!

Himni do të luhet në një version RROK, i ndarë në 4 sektorë.

2 Sektorë do të luajnë linjën melodike, një do të luajë shoqërimin me PowerChords dhe Sektori i Bassistëve.

Himni do të luhet me instrumente elektrike, dhe çdokush duhet të ketë amplifikatorin dhe instrumentin e tij.

Është e rëndësishme të plotësoniformularin përpara eventit, që të mundemi të ndajmë dhe sektorët që do luhen.

Nëse nuk keni instrumentet e duhura apo amplifikatorin, atëherë plotësoni saktë në formular dhe ne do mundohemi të gjejmë një për ju.

Nëse ju keni një amplifikator tepër apo instrument elektrik tepër të cilën mund ta sillni, ju lutem shkruajeni në formular.

Nëse nuk keni instrumentet e duhura apo amplifikatorin, atëherë plotësoni saktë në formular dhe ne do mundohemi të gjejmë një për ju.

Nëse ju keni një amplifikator ekstra apo kitare elektrike ekstra të cilën mund ta sillni, ju lutem shkruajeni në formular.

 

Muzikantët do të ndahen në këto kategori:

Kitarë Solo I (pozicion i parë)
https://youtu.be/3BhxvL0AXFg
Kitarë Solo II (një oktavë më lart)

Kitarë shoqëruese (Akorde pa terca, Power Chords)
https://www.youtube.com/watch?v=VIAyN5nOuxQ&feature=youtu.be
Kitarë Bas
https://www.youtube.com/watch?v=D-mXRHLZWW4&feature=youtu.be

Provat do të bëhen në grupe, dhe do të lajmëroheni më përpara për këtë.
Ju lutem, vendosni emrin dhe nr e telefonit të saktë.

Për çdo pyetje, ju lutem dërgoni një email tek akademiahollywood@gmail.com ose na ndiqni në faqen tonë në facebook tek: https://www.facebook.com/events/130783397622772/

Partiturën e gjeni në këtë link:
https://goo.gl/Rgx4se

Regjistrimin e gjeni në këtë link: https://goo.gl/forms/crCPK5LcNhTkdKOF2


#HimniYnë

 

 

Numër i ri kontakti

069 22 111 58 

 

 

Për çdo kontakt, përveç numrit kryesor 04 224 7862, mund të na kontaktoni dhe tek ky numër.

 

Oraret zyrtare të Akademisë Hollywood janë çdo ditë jave nga ora 12:00 – 20:00 dhe të shtunën 10:00 – 14:00.

Ne nuk përgjigjemi jashtë këtij orari.

Ju faleminderit,

 

 

Viti shkollor 2015 – 2016 në Shqipëri nga Ministria e Arsimit

Sipas një urdhëri më 14 Korrik 2015, këto janë datat zyrtare të vitit shkollor në Republikën e Shqipërisë.

Ky urdhër është i botuar në faqen zyrtare të Ministrisë së arsimit dhe sportit. (Mund të klikoni në foto për të parë dokumentin në pdf)

ARSIMI 9të VJEÇAR

Shkolla nis më 14 Shtator 2015 dhe mbaron më 10 Qershor 2016 Continue reading