Krijime nga Megi Zepp

Me emrin e saj të artit, Megi Zepp kemi kënaqësinë t'ju tregojmë disa nga punët e saj që i gjetëm rastësisht në facebook. Megi është një nxënëse në shkollën e mesme dhe gjithashtu dhe një bassiste.  Fanse e Led Zeppelin, ajo ishte nismëtarja e grupit Lost Zeppelin, i cili ishte…

Kalendari Kulturor në Tiranë, muaji Qershor 2015

Në çdo muaj, në buletinin e Akademisë Hollywood i kushtojmë një rubrikë të veçantë aktiviteteve kulturore në Tiranë. Meqënëse sezoni veror po afron, disa prej qëndrave kulturore janë mbyllur që në muajin Qershor deri në Shtator të 2015. Më poshtë keni të prezantuara eventet përgjatë Qershor 2015: AKADEMIA HOLLYWOOD  6 Qershor…

Koncert Pianistik – 13 Qershor 2015

Mbi 40 pianistë janë duke u përgatitur për koncertin e fundit pianistik për sezonin akademik 2014-2015. Këtë 13 Qershor, në sallën e Black Box pranë Akademisë së Arteve, mund të vini e të dëgjoni ecurinë e nxënësve/pianistë të Akademisë Hollywood.  Koncerti do të jetë i ndarë në disa pjesë, dhe…

Të rinjtë dhe shijet muzikore – etapat që kalojmë nga Adoloshenca në rritje

Të rikujtoj sot se në para-adoleshencë kam dëgjuar Shpat Kasapin është një ndër çuditë e mia më të mëdha. Në një darkë familjar ishin shijet e mia muzikore ndër vite që po diskutoheshin, mes të tjerave u përmend edhe kjo pjesë e historisë sime muzikore. Me të qënë vetëm, fillova…

Shkrim i Fabiola Brahimaj

Në këtë shkrim të mëposhtëm gjeni reflektime të hedhura në letër nga Fabiola Brahimaj, studente në klasën e Aktrimit të Akademisë Hollywood. Vijmë në këtë jetë duke qarë, të vegjël, ëngjëj të mbuluar me dashuri. Nuk dimë ç`të bëjmë, nga të shkojmë, pasi nuk dimë të ecim…Por, jeta vazhdoi gjithçka…

Kalendari Kulturor në Tiranë, muaji Maj 2015.

Kalendari Kulturor për Muajin Maj 2015   Si çdo muaj ju prezantojmë me disa nga eventet e Muajit Maj në Tiranë. Ama, një nga eventet më kryesore në këtë muaj është FESTIVALI FOLKLORIK KOMBËTAR që do të zhvillohet nga data 10-16 Maj në Gjirokastër! Klikoni këtu, për të shkuar në…

Koncerti Unplugged

    Unplugged është një ndër eventet më të dashur në Akademinë Hollywood, ai është intim dhe zhvillohet i tëri me instrumentë elektro-akustikë.Koncerti Unplugged i datës 19 Prill u nda në dy momente kryesor: në një shfaqje teatrale të vënë në skenë prej grupit të Aktrimit dhe koncerti i Unplugged ku performuan…