Kush Jemi

Sa muzikantë bëhemi për të luajtur Himnin Kombëtar?

Sa kitaristë/basistë bëhemi për të luajtur himnin tonë kombëtar?

Merre Kitarën dhe amplifikatorin tënd dhe bashkoju ngjarjes më të madhe të ketij lloj që ka ndodhur ndonjëherë.
Regjistrohu tani për tu bërë pjesë e ketij eventi te paharrueshëm.

Akademia Hollywood do të jetë aty, tek sheshi Skënderbej me Mbështetjen e Bashkisë së Tiranës

 

Data e eventit: 28 Nëntor 2017
Ora: 10:00
Vendi: Sheshi Skënderbej
Të gjithë sëbashku, për të luajtur HIMNIN KOMBËTAR!

Himni do të luhet në një version RROK, i ndarë në 4 sektorë.

2 Sektorë do të luajnë linjën melodike, një do të luajë shoqërimin me PowerChords dhe Sektori i Bassistëve.

Himni do të luhet me instrumente elektrike, dhe çdokush duhet të ketë amplifikatorin dhe instrumentin e tij.

Është e rëndësishme të plotësoniformularin përpara eventit, që të mundemi të ndajmë dhe sektorët që do luhen.

Nëse nuk keni instrumentet e duhura apo amplifikatorin, atëherë plotësoni saktë në formular dhe ne do mundohemi të gjejmë një për ju.

Nëse ju keni një amplifikator tepër apo instrument elektrik tepër të cilën mund ta sillni, ju lutem shkruajeni në formular.

Nëse nuk keni instrumentet e duhura apo amplifikatorin, atëherë plotësoni saktë në formular dhe ne do mundohemi të gjejmë një për ju.

Nëse ju keni një amplifikator ekstra apo kitare elektrike ekstra të cilën mund ta sillni, ju lutem shkruajeni në formular.

 

Muzikantët do të ndahen në këto kategori:

Kitarë Solo I (pozicion i parë)
https://youtu.be/3BhxvL0AXFg
Kitarë Solo II (një oktavë më lart)

Kitarë shoqëruese (Akorde pa terca, Power Chords)
https://www.youtube.com/watch?v=VIAyN5nOuxQ&feature=youtu.be
Kitarë Bas
https://www.youtube.com/watch?v=D-mXRHLZWW4&feature=youtu.be

Provat do të bëhen në grupe, dhe do të lajmëroheni më përpara për këtë.
Ju lutem, vendosni emrin dhe nr e telefonit të saktë.

Për çdo pyetje, ju lutem dërgoni një email tek akademiahollywood@gmail.com ose na ndiqni në faqen tonë në facebook tek: https://www.facebook.com/events/130783397622772/

Partiturën e gjeni në këtë link:
https://goo.gl/Rgx4se

Regjistrimin e gjeni në këtë link: https://goo.gl/forms/crCPK5LcNhTkdKOF2


#HimniYnë

 

 

Koncertet përmbyllës të Qershorit

Përshëndetje,

Jemi në 10 ditëshin e parë të Qershorit dhe pak ditë përpara koncerteve tona.

Koncertet do të nisin më datë 10 Qershor në sallën Black Box, ku mund të ndiqni 3 Shfaqje teatrale nga grupet e aktrimit të moshave të ndryshme, si dhe muzikantë klasikë dhe jo klasikë. Ky koncert është titulluar Udhëtim në Hapësirë. 

 

 

 

 

 

 

 

Më datë 15 u ftojmë në sallën e Teatrit të Kukullave ku do të kemi koncertin e parë për shumë fëmijë të cilët sapo e kanë nisur rrugëtimin e tyre në botën e artit si dhe fëmijë të tjerë të cilët kanë pak muaj a vite që luajnë në instrument.  Ky koncert është titulluar Koncerti Veror. 

 

 

 

 

 

 

Më  21 Qershor është dhe koncerti i fundit për sezonin i cili si gjithmonë përkon me Festën Ndërkombëtare të Muzikës, Fête de la Musique. Në këtë koncert janë të gjithë muzikantët e avancuar të cilët luajnë në zhanre të muzikës rrok, pop, etj.

 

 

 

 

 

 

 

Ju kujtojmë që këtu mund të lexoni dhe informacione më të detajuara për përgatitjet përpara koncertit.

Këshilla për prindërit – si të sillemi përpara një koncerti

Dhe nëse doni që fëmija juaj apo ju vetë të jeni më të qetë, mund të shkarkoni këtë dokument dhe të vizatoni se si ndiheni përpara koncertit. si ndihem përpara shfaqjes

 

 

 

Ju urojmë Suksese!!! dhe ju kujtojmë që duke filluar nga java e 12 Qershorit nisin dhe Kampet verore në Akademinë Hollywood.

Për të ditur më shumë për kampet, klikoni mbi foto!

 

 

Numër i ri kontakti

069 22 111 58 

 

 

Për çdo kontakt, përveç numrit kryesor 04 224 7862, mund të na kontaktoni dhe tek ky numër.

 

Oraret zyrtare të Akademisë Hollywood janë çdo ditë jave nga ora 12:00 – 20:00 dhe të shtunën 10:00 – 14:00.

Ne nuk përgjigjemi jashtë këtij orari.

Ju faleminderit,

 

 

Çfarë është ROCKFEST?

 

Kur hyn në hollin e Akademisë Hollywood në të tri faqet e murit gjenden plot korniza me foto nga posterat e shumë aktiviteteve që kjo Akademi ka organizuar ndër vite. Kornizat më të mëdha i përkasin Rockfest-it. Këtë emër ky koncert e ka fituar në vitin 2011 në koncertin e organizuar tek Mumja.

Paskëtaj, morri një përmasë ende më të madhe. Data e Rockfestit të sezonit veror u la të ishte gjithmonë data e Festës Ndërkombëtare të Muzikës. (Fête de la Musique).  Continue reading

Akademia Hollywood në 5 vjet – Foto dhe Video

Kjo video është postuar në koncertin e 5 vjetorit të Akademisë Hollywood, e cila u festua me një koncert në sallën Black Box më 15 Janar 2014.
Është një nga videot që kemi më për zemër.
Ajo çka vihet re më shumë, janë buzëqeshjet e gjithësecilit:)
Ju falenderojmë shumë që keni zgjedhur Akademinë Hollywood për t’u muzikuar!  Continue reading