Partitura për piano – Muaji Mars 2017

Në muajin Mars, dhurata për pianistët e vegjël është kënga e Peppa Pig.

Janë 2 versione të ndryshme.

Versioni A që është për ata që sapo kanë nisur të luajnë piano

Dhe Versioni B për ata që kanë pak eksperiencë .

 

Mund t’i shkarkoni këtu:

 

Versioni A

Versioni B

 

 

Posted on: 17/03/2017, by :