Oraret e Stinës së Verës

Përshëndetje!
Ju njoftojmë që duke filluar nga kjo javë, klasat individuale dhe kolektive në Akademinë Hollywood do të zhvillohen në oraret e pasdites: 16:00 – 20:30.
Gjithashtu ju njoftojmë që të shtunën jemi të mbyllur.
 
Posted on: 12/06/2017, by :