Festë dhe BBQ të mërkurën e 11 Tetorit

Të dashur miq të Akademisë Hollywood,
Jeni te ftuar, ditën e mërkurë – në datën 11 Tetor, në oborrin e Akademisë për të festuar së bashku fillimin e vitit të ri akademik.

Mos ejani të ngopur se kemi BBQ….. 🙂 🙂 🙂

Posted on: 09/10/2017, by :