Urban Art

Urban Art është një nga klasat më të preferuara nga adoloshentët.

Klasa fillon të punojë me teknika të stickerit, për të vazhduar me wheatpaste dhe stencil.

Në këtë klasë merren dhe njohuritë bazike në Photoshop dhe ILlustrator.

 

Klasa mblidhet të enjteve dhe të të martave në darkë.

 

Posted on: 25/10/2018, by :