Treg për instrumentat muzikorë

Nëse keni instrumenta muzikorë të përdorur dhe doni t’i shisni apo t’i dhuroni.

Nëse keni partitura muzikore që nuk i dëshironi më,

 

Na shkruani në Facebook  ose në akademiahollywood at gmail.com për ofertat tuaja.

Ne do t’i postojmë ato në faqen tonë të facebook, ku ka shumë muzikantë që janë miqtë tanë. 

 

 

10888496_780917598647212_3546302095355993698_n

Posted on: 12/01/2015, by :