Janari në Teatrin e Operës dhe Baletit në Tiranë

Klikoni për të parë programin e plotë për muajin JANAR 2015.

10898286_783908918348080_1514788389159654270_n Teatri-Kombetar-i-Operas-dhe-Baletit

Posted on: 12/01/2015, by :