Elina Duni, Bessa Myftiu dhe Gent Rushi tek Tulla Center

Të enjten, datë 15 Dhjetor 2015 ora 20:30 tek TULLA CENTER në Tiranë mbrëmje artistike me Elina Dunin, Bessa Myftiun dhe Gent Rushin.
Muzikë Poezi dhe Bashkëbisedim.

hyrja: 500 Lekë
10924759_697362870379186_1960497538151319241_n

Posted on: 12/01/2015, by :