Akademia Hollywood Goes Unplugged

Të dielën, më 19 Prill 2015, në orën 19:00 kemi nderin t’ju ftojmë tek Tulla Center në Tiranë, për një koncert Unplugged si dhe për një shfaqje teatrale nga grupi i aktrimit. 

 

Këtu gjeni dhe linkun e eventit në Facebook unplugged18042015

 

Posted on: 29/03/2015, by :