Partitura për piano – Muaji Mars 2017

Në muajin Mars, dhurata për pianistët e vegjël është kënga e Peppa Pig. Janë 2 versione të ndryshme. Versioni A që është për ata që sapo kanë nisur të luajnë piano Dhe Versioni B për ata që kanë pak eksperiencë .   Mund t’i shkarkoni këtu:   Versioni A Versioni B    

Një partiturë e re për printim – Frozen për piano!

Disa herë në muaj, Akademia Hollywood do të dhurojë falas një partiturë të këngëve më të kërkuara nga fëmijët. Kënga për sot është himni i filmit Frozen, pikërisht kënga “Let It go!” Klikoni për ta shkarkuar në versionin PDF!! KëngaFrozen – AkademiaHollywood

Kompozimi i parë i Chopin

            Në 1817 kur ishte vetëm 7 Vjeç, Chopin botoi pjesën e tij të parë. Tani kur flasim që ka botuar pjesën në moshën 7 vjeçare, mund të paramendojmë që Chopin kishte kompozuar që në vegjëli. Më poshtë gjendet dhe foto për pjesën e tij të parë të cilën ia […]

Klasat e hapura për zëvendësime

Tani mund të përftoni nga klasa jonë e hapur sa herë që nuk mundeni të vini në orarin tuaj të mësimit. çdo javë Akademia Hollywood ofron klasën e hapur të zëvendësime, totalisht falas që ju të mos humbisni kontaktin të paktën 1 herë në javë me një pedagog muzike. Klikoni këtu, për t’u regjistruar për […]

Fëmijët dhe koncertet

Si edukuese dhe drejtuese në Akademinë Hollywood shpesh herë gjatë vitit has me faktin që fëmijët që ndjekin kurset në Akademinë Hollywood do të dalin në koncert. Duket parimisht diçka normale që duhet të bësh. Luan një instrument dhe më pas rrjedhimisht del në skenë. Por sa e thjeshtë është kjo për fëmijën? Besoj se nuk […]