artLAB

artLAB

art LAB

artLAB është një hapësire krijuese përgjatë 5 javëve të stinës së verës e cila fton të gjithë fëmijë e të rinj të bëhen pjesë e kampeve dhe workshopeve artistike të cilat do të zhvillohen çdo ditë të javës pranë Qendrës TEN në Tiranë.  

 

nga 18 Qershori

Kampe artistike 1-5 javore

artLAB është i organizuar në mënyrë të këtillë që të gjithë të regjistruarit të kenë mundësinë jo vetëm të punojnë me profesionistë të fushës së tyre, por gjithashtu të kenë dhe ambientet e tyre ku të mund të punojnë më tepër dhe gjithashtu mundësinë e bashkëveprimit me të rinj që ndajnë të njëjta interesa.

Cila është mosha juaj?

artLAB për 9 - 12 Vjeçarët

Orkestra është e hapur dhe pa pagesë për të gjithë ata instrumentistë që kanë të paktën 9 muaj eksperiencë. 

Orkestra fillon më 18 Qershor dhe zgjat për 5 javë. Orkestra mblidhet 3 herë në javë për 2.5 orë paraditeve. 

Në fund të 5 javëve, do të ketë një koncert me të gjitha veprat e punuara. 

Fëmijët mund të ndjekin për 5 javë rradhazi leksione në kitarë apo në piano të cilat jepen 2 herë në javë, të martë dhe të premte paradite. 

Gjithashtu në tri javët e fundit të kampit do të jetë dhe kampi i Bateristëve, të cilët takohen 4 herë në javë për 3 javë. 

Ata mund të zgjedhin të ndjekin një apo të dy instrumentet. 
Gjatë drekës mund të kenë mundësinë dhe për t’u praktuar. 

 

Kampi i Vokalit është një kamp i menduar në 2 javë në të cilën përditë fëmijët do të mësojnë teknika të të kënduarit si dhe do harmonizimin e një kënge. Me një repertor të gjerë në muzikën pop dhe musical, kampi do të mbahet për 2-3 orë çdo paradite. 

Kampi i imagjinatës do të mblidhen pasditeve në 3 javët e fundit. Është një kamp artistik ku çdo ditë fëmijët do të mund të punojnë në instrumenta, të luajnë muzikë, të këndojnë, të shohim më nga afër se çfarë ështe¨skena dhe gjithashtu të punojnë në artet figurative. 
Kampi i imagjinatës do të jetë pasditeve, për 3 orë. d

Për 2 javë, fëmijët mblidhen përditë si një trupë aktorësh për të mësuar më shumë mbi teatrin, filmin dhe teknikat e të qenurit aktor. 
Kampi fillon më 25 Qershor – 8 Korrik. 

Kampe 2 javore për teknika të ndryshme në vaj, akurale, dritëhije, etj, 

Kampet mblidhen çdo pasdite. 

Rockamp është një kamp për të gjithë fëmijët të cilët kanë eksperiencë të paktën një vit në instrumentet muzikore. Për një javë ata do të punojnë si profesionistë të një grupi muzikor dhe do të ndërtojnë një repertor për koncertin e ditës së fundit. 

 

artLAB për 13 - 17 Vjeçarët

Orkestra është e hapur dhe pa pagesë për të gjithë ata instrumentistë që kanë të paktën 9 muaj eksperiencë. 

Orkestra fillon më 18 Qershor dhe zgjat për 5 javë. Orkestra mblidhet 3 herë në javë për 2.5 orë paraditeve. 

Në fund të 5 javëve, do të ketë një koncert me të gjitha veprat e punuara. 

Të rinjtë mund të ndjekin për 5 javë rradhazi leksione në kitarë apo në piano të cilat jepen 2 herë në javë, të martë dhe të premte paradite. 

Gjithashtu në tri javët e fundit të kampit do të jetë dhe kampi i Bateristëve, të cilët takohen 4 herë në javë për 3 javë. 

Ata mund të zgjedhin të ndjekin një apo të dy instrumentet. 
Gjatë drekës mund të kenë mundësinë dhe për t’u praktikuar. 

Në javën e fundit janë të ftuar të gjithë instrumentistët të cilët kanë vite që luajnë në instrument për masterklase një javore me emrat në zë të muzikës shqiptare në kitarë dhe bateri. 

 

Kampi i Vokalit është një kamp i menduar në 2 javë në të cilën përditë të rinjtë do të mësojnë teknika të të kënduarit si dhe do harmonizimin e një kënge. Me një repertor të gjerë në muzikën pop dhe musical, kampi do të mbahet për 2-3 orë çdo paradite. 

 

artLAB ofron kampet më ekskluzive në Tiranë për teknologjinë muzikore. 

Sound Production

Music Production

Music Recording

Music Notation

Songwriting

Për javë të tëra, mund të bëheni pjesë e kampeve tona në të cilën do të eksplorojmë programe si Ableton dhe do të punojnë me Ableton Push. 

Për 5 javët në vazhdim do të ketë dhe një laborator të hapur në të cilën ju mund të vini e të punoni kur të dëshironi. 

Për 2 javë, të rinjtë mblidhen përditë si një trupë aktorësh për të mësuar më shumë mbi teatrin, filmin dhe teknikat e të qenurit aktor. 
Kampi fillon më 25 Qershor – 8 Korrik. 

Kampe 2 javore për teknika të ndryshme në vaj, akurale, dritëhije, etj, 

Kampet mblidhen çdo pasdite. 

Rockamp është një kamp për të gjithë të rinjtëtë cilët kanë eksperiencë të paktën një vit në instrumentet muzikore. Për një javë ata do të punojnë si profesionistë të një grupi muzikor dhe do të ndërtojnë një repertor për koncertin e ditës së fundit. 

 

Arti ka marrë rrugët dhe në një formë proteste artistike shumë krijues kanë bërë vepra të cilat janë shenjuar si pika turistike në shumë qytete. 

Në UrbanArt për 2 javë do të punoni me një nga artistët tanë i cili do ju drejtojë në teknikat e artit urban si stencil, wheat paste, stickers dhe graffitti. 

Do të nisim një udhëtim nga lapsi, në photoshop, në gërshërë e më pas në vepra murale.  

artLAB për 18+

Në javën e fundit janë të ftuar të gjithë instrumentistët të cilët kanë vite që luajnë në instrument për masterklase një javore me emrat në zë të muzikës shqiptare në kitarë dhe bateri. 

Guitar Skills

Get your Drum Chops

 

artLAB ofron kampet më ekskluzive në Tiranë për teknologjinë muzikore. 

Sound Production

Music Production

Music Recording

Music Notation

Songwriting

Për javë të tëra, mund të bëheni pjesë e kampeve tona në të cilën do të eksplorojmë programe si Ableton dhe do të punojnë me Ableton Push. 

Për 5 javët në vazhdim do të ketë dhe një laborator të hapur në të cilën ju mund të vini e të punoni kur të dëshironi. 

Rockamp është një kamp për të gjithë të rinjtëtë cilët kanë eksperiencë të paktën një vit në instrumentet muzikore. Për një javë ata do të punojnë si profesionistë të një grupi muzikor dhe do të ndërtojnë një repertor për koncertin e ditës së fundit. 

 

Arti ka marrë rrugët dhe në një formë proteste artistike shumë krijues kanë bërë vepra të cilat janë shenjuar si pika turistike në shumë qytete. 

Në UrbanArt për 2 javë do të punoni me një nga artistët tanë i cili do ju drejtojë në teknikat e artit urban si stencil, wheat paste, stickers dhe graffitti. 

Do të nisim një udhëtim nga lapsi, në photoshop, në gërshërë e më pas në vepra murale.  

Datat e fillimit të kampeve sipas javëve:)

  • Muzikë
 
 
Një larmishmëri kampesh si

Orkestër

Këngë

Kitarë

Piano

Bateri

  • Digital Music
Laborator i hapur për të gjithë të regjistruar në 

Music Production

Music Recording

Songwriting

Music Notation

BeatMaking

DJ

  • ARTE
Arte Skenike dhe figurative si: 

Teatër

Urban Art

Pikturë

Fotografi

Telefono : 069 898 6358

STRUKTURA
KAMPET MUZIKORE

KAMPET ARTISTIKE

KAMPET E OFRUARA SIPAS MOSHAVE

9 - 12 VJEÇ

ORKESTRA VERORE

KAMPI I VOKALIT

KITARË

PIANO

BATERI

KAMPI I IMAGJINATËS

TEATËR

PIKTURË

ROCKAMP

13-17 VJEÇ

ORKESTRA VERORE

KAMPI I VOKALIT

KITARË

PIANO

GUITAR HERO

DRUMCHOPS

ROCKAMP

PIKTURË

URBAN ART

DESIGN

PHOTOGRAPHY

CRAFTING

TEATËR

MUSIC TECHNOLOGY

MUSIC PRODUCTION

BEAT MAKING

SONGWRITING

17-21 VJEÇ

GUITAR HERO

DRUMCHOPS

PIKTURË

URBAN ART

DESIGN

PHOTOGRAPHY

MUSIC TECHNOLOGY

MUSIC PRODUCTION

BEAT MAKING

SONGWRITING

 

Telefono : 069 898 6358