Teori Muzikore

Për të gjithë nxënësit e Akademisë Hollywood që ndjekin leksione muzikore klasat e Teorisë ofrohen pa pagesë për të gjithë nxënësit. Oraret e klasave të teorisë janë të enjteve dhe të premteve në 16:15. Nëse doni të regjistroheni në këtë klasë, shkoni në faqen e dedikuar për studentët duke klikuar këtu: Zona e STUDENTËVE dhe […]

Leksionet Muzikore

Në Akademinë Hollywood, leksionet e muzikës mund të ndiqen individualisht apo semi-individuale (2-3 persona). Leksionet ofrohen një herë apo dy herë në javë, me orare të përcaktuara që në momentin e regjistrimit. Leksionet mund të zgjasin prej 30, 45 apo 60 minuta. Tarifat variojnë sipas minutazhit të një leksioni dhe frekuentimit javor.  Leksionet muzikore mund t’i […]

Pak vëmendje para dhe pas koncerte

Si mund t`i ndihmojmë fëmijët para një koncerti? Për muzikantët e rinj, dalja në një koncert është hap i rëndësishëm që tregon ecurinë e artistike dhe finalizimi i një pjese të punës. Ndaj, emocionet për një ngjarje të tillë janë të forta dhe duhen trajtuar me kujdes në mënyrë që fëmijët ta shijojnë si eksperiencë. […]

Koncertet Pranverore

Në javën e fundit të Marsit dhe javët e para të Prillit, jeni të ftuar të ndiqni koncertet tona pranverore.  

Sa muzikantë bëhemi për të luajtur Himnin Kombëtar?

Sa kitaristë/basistë bëhemi për të luajtur himnin tonë kombëtar? Merre Kitarën dhe amplifikatorin tënd dhe bashkoju ngjarjes më të madhe të ketij lloj që ka ndodhur ndonjëherë. Regjistrohu tani për tu bërë pjesë e ketij eventi te paharrueshëm. Akademia Hollywood do të jetë aty, tek sheshi Skënderbej me Mbështetjen e Bashkisë së Tiranës   Data […]

Festë dhe BBQ të mërkurën e 11 Tetorit

Të dashur miq të Akademisë Hollywood, Jeni te ftuar, ditën e mërkurë – në datën 11 Tetor, në oborrin e Akademisë për të festuar së bashku fillimin e vitit të ri akademik. Mos ejani të ngopur se kemi BBQ….. 🙂 🙂 🙂

Si të bisedoni me fëmijët tuaj për ditën shkollore

    Unë kam punuar rreth 20 vite në mësimdhënie në shkolla, dhe kam punuar me qindra nxënës dhe prindër. Gjatë këtyre 2 dekadave, shpesheherë kam patur prindër që më kontaktonin pasi ata nuk arrinin të mësonin detaje mbi ditën shkollore të fëmijëve të tyre. “Si ta bëj fëmijën që të më tregojë” – ishte […]