Koncerti Akustik i Klasave të Kitares.

                                                                                                      Koncerti Akustik i Klasave të […]

Jessie J në Tiranë!

“You have no understanding of how appreciative I feel when I stand in this stage, I hope you can feel, can see how much I love what I do and how much I love to perform; so thank you for having me here and this next song is for every single person with their eyes […]

Po afrohen Festat! Bashkohuni me ne për të ndërtuar Bredhin e Vitit të ri!

Le të zbukurojmë pemën së bashku! Sillni zbukrime tuajat origjinale në Akademinë Hollywood, dhe mund të shkruani dhe dëshirat tuaja në kartat e përcaktuara!   Gëzuar Festat!!!

Moj këngë e imja ti….

    Një popull njihet nga trashegimia që lë, qoftë kjo në arkitekturë, muzikë, sporte, arte figurative, etj. Kultura dhe dashuria për te bukurën që trashëgohet ndër breza i fal identitetin një populli. Diku para viteve 2000, teksa bënim prova me korin e vajzave të liceut artistik të Tiranës një burrë babaxhan u ofrua të […]

KONCERTI AKUSTIK I KITARAVE

Më datë 6 Dhjetor do të hapim sezonin e koncerteve në Akademinë Hollywood. Të parët që do të ngjiten në skenë do të jenë nxënësit e klasave të kitarës.   Koncerti do të zhvillohet të shtunën, datë 6 Dhjetor në sallën e Ministrisë së Kulturës.   Informacione të tjera më të detajuara do t’i postojmë […]

Aktivitete kulturore në Tiranë – Nëntor 2014

Muaji Tetor ishte i mbushur me evente artistike në të gjithë Tiranë. Akademia Hollywood, publikoi çdo ditë, disa prej këtyre eventeve në faqen tonë në facebook. Për muajt në vijim kemi vendosur të publikojmë edhe në buletinin tonë disa evente që do të shfaqen në muajt e ardhshëm. Duke filluar që nga ky muaj, Nëntor […]