Prova në Studion A – vetëm 500 LEK

Për këtë sezon, provat pranë Akademisë Hollywood, në studion A janë vetëm 500 Lek ora. (nëse jeni vetëm 2 muzikantë, kushton 400 Lek) Telefononi tani për të prenotuar studion në 224 7862   Studio A përmban: 2 Kitarra Elektrike dhe Amp përkatës, 1 bass dhe Amp, 1 Bateri të plotë Sonor dhe një tastierë Korg […]

Sezoni i ri 2014 – 2015

Ju njoftojmë se deri në një lajmërim të dytë, Akademia Hollywood do të jetë mbyllur të shtunave.   Ju Faleminderit,