Mbi drejtuesen tonë, Klodeta Buzi

Ndiqni këtë link për një intervistë të drejtueses sonë marrë nga Anabel.al   Klikoni këtu

Partitura për piano – Muaji Mars 2017

Në muajin Mars, dhurata për pianistët e vegjël është kënga e Peppa Pig. Janë 2 versione të ndryshme. Versioni A që është për ata që sapo kanë nisur të luajnë piano Dhe Versioni B për ata që kanë pak eksperiencë .   Mund t’i shkarkoni këtu:   Versioni A Versioni B    

Një partiturë e re për printim – Frozen për piano!

Disa herë në muaj, Akademia Hollywood do të dhurojë falas një partiturë të këngëve më të kërkuara nga fëmijët. Kënga për sot është himni i filmit Frozen, pikërisht kënga “Let It go!” Klikoni për ta shkarkuar në versionin PDF!! KëngaFrozen – AkademiaHollywood

Kompozimi i parë i Chopin

            Në 1817 kur ishte vetëm 7 Vjeç, Chopin botoi pjesën e tij të parë. Tani kur flasim që ka botuar pjesën në moshën 7 vjeçare, mund të paramendojmë që Chopin kishte kompozuar që në vegjëli. Më poshtë gjendet dhe foto për pjesën e tij të parë të cilën ia […]

Klasat e hapura për zëvendësime

Tani mund të përftoni nga klasa jonë e hapur sa herë që nuk mundeni të vini në orarin tuaj të mësimit. çdo javë Akademia Hollywood ofron klasën e hapur të zëvendësime, totalisht falas që ju të mos humbisni kontaktin të paktën 1 herë në javë me një pedagog muzike. Klikoni këtu, për t’u regjistruar për […]

Regjistrohuni tani

Loading…