Intervistë me Pedagogen e Aktrimit, Verjana Abazaj

Verjana Abazaj, Pedagogia e kursit të Aktrimit. Kur e keni ndjerë për herë të parë dashurinë për artin dhe në veçanti Aktrimin? Forma e parë e artit që unë dashurova që fëmijë ka qenë libri! Leximi! Që atëherë gjithmonë më ka pëlqyer “fjala”, por çuditërisht kam patur prirje dhe për…

33% ulje për të gjithë nxënësit dhe familjarët e tyre!!!

Jeni student i Akademisë Hollywood apo familjar (prind, motër apo vëlla) i një studenti që ndjek leksionet në Akademinë Hollywood dhe jeni të interesuar të ndiqni kurset e Aktrimit?  Ju përfitoni 33% ulje nga çmimi fillestar prej 7500Lek në 10 Javë!!    Kurset e Aktrimit janë të enjteve. Për të…