aktrim

33% ulje për të gjithë nxënësit dhe familjarët e tyre!!!

Jeni student i Akademisë Hollywood apo familjar (prind, motër apo vëlla) i një studenti që ndjek leksionet në Akademinë Hollywood dhe jeni të interesuar të ndiqni kurset e Aktrimit? 33uljeaktrim të rinj

Ju përfitoni 33% ulje nga çmimi fillestar prej 7500Lek në 10 Javë!!  Continue reading