Kalendari Kulturor në Tiranë, Muaji Prill 2015

Kalendari kulturor për muajin PRILL 2015. Cineplexx   19 Prill, ora 17:00: IVANI I TMERRSHËM -  live nga Teatri Bolshoi 25 Prill, ora 18:30 -KLLOUNI- Live nga New York MET       Mbi TEATROT, Klikoni në këto lidhje: TEATRI EKSPERIMENTAL "KUJTIM SPAHIVOGLI" Premierë në datën 4 Prill të Arturo Ui Shfaqja do të…

Janari në Teatrin e Operës dhe Baletit në Tiranë

Klikoni për të parë programin e plotë për muajin JANAR 2015.