Këtë të shtunë, më 29 Mars në orën 14:00 rikthehet dita e BBQ!!!! Merrni familjarët dhe/apo miqtë tuaj dhe ejani për disa orë relaksi në Akademinë Hollywood. EVENTIN NË FACEBOOK E GJENI KËTU: LINK Sillni dhe ju gatimet tuaja apo ushqime që mund t'i pjekim në BBQ, apo pije të…