Chuck berry

7. Chuck Berry – Johnny B. Goode

Johnny b Goode ishte hiti i parë Rock n’ Roll që shenjoi dhe fillimin e rrymësRock n’ Roll . Ende mbetet kënga më e bukur e rrymësRock n’ Roll që ka të bëjë me demokracinë e famës në muzikën pop.

“Emri i karakterit është i bazuar në fakte të vërteta – pak a shumë -”  i tha dhe Chuck Berry revistës Rolling Stone në 1972. Continue reading