Edhe nëse nuk keni shkuar kurrë për të parë një OPERA, të jeni të sigurtë që dini më shumë për të seç mendoni. Opera është një zhanër që haset shpesh në TV dhe Kinema. Në të vërtetë, shumë filma të famshëm, nuk do të kishin atë të veçantën e tyre…