Të rinjtë dhe shijet muzikore – etapat që kalojmë nga Adoloshenca në rritje

Të rikujtoj sot se në para-adoleshencë kam dëgjuar Shpat Kasapin është një ndër çuditë e mia më të mëdha. Në një darkë familjar ishin shijet e mia muzikore ndër vite që po diskutoheshin, mes të tjerave u përmend edhe kjo pjesë e historisë sime muzikore. Me të qënë vetëm, fillova…

Evente Kulturore për Mars 2015, Tiranë

Kalendari kulturor për muajin MARS 2015. Cineplexx 08 MARS: Romeo dhe Xhulieta live nga NEW YORK MET 15 MARS - Zonja e Liqenit - Live nga New York MET       Mbi TEATROT, Klikoni në këto lidhje: TEATRI EKSPERIMENTAL "KUJTIM SPAHIVOGLI" TEATRI KOMBËTAR TEATRI I OPERAS DHE I BALETIT 4 Mars…