Koncerti Akustik i Klasave të Kitarës [caption id="attachment_1301" align="alignleft" width="300"] Në foto: Klea Çela dhe profesor Julian Koçaj[/caption] Koncerti i datës 6 Qershor në sallën e Ministrisë së Kulturës mirëpriste studentë të klasave të Kitarës. Salla në të cilën u zhvillua ky event, i fundit i këtij lloji për kitaristët,…