Kurse aktrimi për fëmijët? Çfarë duhet të prisni

Kur konsideroni të regjistroni fëmijën apo fëmijët tuaj në klasat e aktrimit, cila është arsyeja juaj parësore? Imagjinoni që në atë klasë do të ketë plot fëmijë me vetëbesim, ekstrovertë dhe ambiciozë? Apo imagjinoni fëmijë të talentuar që recitojnë Shekspirin përmendësh si dhe poezitë e Naim Frashërit? Zakonisht fëmijët që…

E bukura e të mësuarit

Sa e bukur është ndjesia e të mësuarit dhe sa e mrekullueshme është. Po përdor fjalën mrekulli, pasi edhe pse është një proçes i përdor nga thuajse të gjithë qëniet humane, sërish ka një magji në rrugëtimin e saj. Kjo ide më erdhi dje tek po dëgjoja një nga nxënëset…

Intervistë me Pedagogen e Aktrimit, Verjana Abazaj

Verjana Abazaj, Pedagogia e kursit të Aktrimit. Kur e keni ndjerë për herë të parë dashurinë për artin dhe në veçanti Aktrimin? Forma e parë e artit që unë dashurova që fëmijë ka qenë libri! Leximi! Që atëherë gjithmonë më ka pëlqyer “fjala”, por çuditërisht kam patur prirje dhe për…

Akademia Hollywood Goes Unplugged

Të dielën, më 19 Prill 2015, në orën 19:00 kemi nderin t'ju ftojmë tek Tulla Center në Tiranë, për një koncert Unplugged si dhe për një shfaqje teatrale nga grupi i aktrimit.    Këtu gjeni dhe linkun e eventit në Facebook   

33% ulje për të gjithë nxënësit dhe familjarët e tyre!!!

Jeni student i Akademisë Hollywood apo familjar (prind, motër apo vëlla) i një studenti që ndjek leksionet në Akademinë Hollywood dhe jeni të interesuar të ndiqni kurset e Aktrimit?  Ju përfitoni 33% ulje nga çmimi fillestar prej 7500Lek në 10 Javë!!    Kurset e Aktrimit janë të enjteve. Për të…