"...Piano është jashtë duke pritur të bëhet pjesë e së brendshmes tënde!" Erda Kaçeli është ndër figurat më të njohura e të dashura në mjediset e Akademisë Hollywood. Ajo është pjesë e administratës së Akademisë Hollywood e gjithashtu është dhe pedagoge e instrumentit të pianos. Gjithnjë e qeshur dhe duke përcjellë…