Piano - Mbreti i Instrumentëve Muzikorë. Gjithkush e njeh instrumentin e Pianos dhe madje jo rrallë herë dëgjojmë se piano konsiderohet ndryshe si Mbreti i Instrumentëve Muzikorë. Por, cila është arsyeja që ky instrument ka fituar këtë epitet? Teknikisht epiteti është e vërtetë: Piano është instrumenti me 88 nota që…