fbpx

Çfarë do të na sjellë Koncerti Akustik i Klasave të Pianos?

Koncerti Akustik i Klasave të Pianos Pas koncertit të suksesshëm akustik të klasave të Kitarës më 21/02/2015, vijon një tjetër koncert i rëndësishëm në serinë e minikocerteve të mesvitit akademik: Koncerti Akustik i klasave të Pianos. Studentët e klasave të Erda Kaçelit, Iris Hasanit, Klodeta Buzit e Luis Kapllanaj do…

Shkollat më të mira për Kompozicion Muzikë Filmash (film Scoring)

Një nga degët më të pëlqyera të kompozicionit në të gjithë botën është dhe "Film Scoring" - Kompozitor Muzikë Filmash apo siç i themi ne Kolona Zanore. Dhe në të vërtetë muzika për filma, reklama, për "videoGames" dhe për jingle është bërë një degë shumë e rëndësishme në shumë shkolla…