njëpiano për ju

Ndihmoni për të blerë një piano profesionale për Akademinë e Arteve

Akademia e Arteve ka nevojë për ju!

Prej shumë vitesh nuk ka një piano profesionale të mirëfilltë për artistët që të luajnë.

Në faqen e grepi.al mund të kontribuoni dhe ju për të bërë të mundur këtë blerje kaq të rëndësishme për botën e artit shqiptar. Emri juaj do të vendoset në foton e pianos me emrin e të gjithë kontribuesve.

 

Continue reading