Verjana Abazaj, Pedagogia e kursit të Aktrimit. Kur e keni ndjerë për herë të parë dashurinë për artin dhe në veçanti Aktrimin? Forma e parë e artit që unë dashurova që fëmijë ka qenë libri! Leximi! Që atëherë gjithmonë më ka pëlqyer “fjala”, por çuditërisht kam patur prirje dhe për…