Jeni student i Akademisë Hollywood apo familjar (prind, motër apo vëlla) i një studenti që ndjek leksionet në Akademinë Hollywood dhe jeni të interesuar të ndiqni kurset e Aktrimit?  Ju përfitoni 33% ulje nga çmimi fillestar prej 7500Lek në 10 Javë!!    Kurset e Aktrimit janë të enjteve. Për të…