Intervistë me Erda Kaçeli

"...Piano është jashtë duke pritur të bëhet pjesë e së brendshmes tënde!" Erda Kaçeli është ndër figurat më të njohura e të dashura në mjediset e Akademisë Hollywood. Ajo është pjesë e administratës së Akademisë Hollywood e gjithashtu është dhe pedagoge e instrumentit të pianos. Gjithnjë e qeshur dhe duke përcjellë…

Koncert Pianistik – 13 Qershor 2015

Mbi 40 pianistë janë duke u përgatitur për koncertin e fundit pianistik për sezonin akademik 2014-2015. Këtë 13 Qershor, në sallën e Black Box pranë Akademisë së Arteve, mund të vini e të dëgjoni ecurinë e nxënësve/pianistë të Akademisë Hollywood.  Koncerti do të jetë i ndarë në disa pjesë, dhe…

Mbi Koncertin Akustik të klasave të pianos, më 21 Mars 2015

Koncerti Akustik i klasave të Pianos - 21 Mars 2015.   Të shtunën e datës 21 Mars, në mjediset e reja të Ministrisë së Kulturës, në orën 18:00 u zhvillua Koncerti Akustik i klasave të Pianos. Ky koncerti ishte në serinë e Mini Koncerteve akustike të pranverës, të cilat më…