rock

Përpara koncertit – këshilla për prindërit!

Përpara koncertit? Çfarë duhet të bëjmë?

Koncertet janë shumë të rëndësishme në jetën e fëmijëve tuaj. Është momenti ku ata gjenden përpara jush dhe përpara pedagogut e shumë njerëzve të panjohur, e u duhet të luajnë çka kanë përgatitur. Këtu do të gjeni disa pika për të ndihmuar fëmijën tuaj që të jetë gati për koncert  Continue reading