Si ndikon një klasë muzikore në grup tek fëmijët tuaj?

Si ndikon një klasë muzikore në grup tek fëmija juaj! Kurset në grup janë një mundësi shumë e mirë argëtimi dhe mësimi për fëmijët tuaj. Përpos kurseve individuale, ku i gjithë përqëndrimi i mësuesit është te ta, në kursin në grup fëmijët mësojnë të zhvillojnë sjellje të reja të nevojshme…

ROCK 101 – 20% ULJE

Deri më 21 Qershor, kursi ROCK101 vetëm 4000 LEK për 10 seanca!!!!!    

BBQ dhe MUZIKË – Të shtunën më 28 Mars 2015

Këtë të shtunë, më 29 Mars në orën 14:00 rikthehet dita e BBQ!!!! Merrni familjarët dhe/apo miqtë tuaj dhe ejani për disa orë relaksi në Akademinë Hollywood. EVENTIN NË FACEBOOK E GJENI KËTU: LINK Sillni dhe ju gatimet tuaja apo ushqime që mund t'i pjekim në BBQ, apo pije të…