Kalendari kulturor për muajin MARS 2015. Cineplexx 08 MARS: Romeo dhe Xhulieta live nga NEW YORK MET 15 MARS - Zonja e Liqenit - Live nga New York MET       Mbi TEATROT, Klikoni në këto lidhje: TEATRI EKSPERIMENTAL "KUJTIM SPAHIVOGLI" TEATRI KOMBËTAR TEATRI I OPERAS DHE I BALETIT 4 Mars…