Një nga degët më të pëlqyera të kompozicionit në të gjithë botën është dhe "Film Scoring" - Kompozitor Muzikë Filmash apo siç i themi ne Kolona Zanore. Dhe në të vërtetë muzika për filma, reklama, për "videoGames" dhe për jingle është bërë një degë shumë e rëndësishme në shumë shkolla…