Koncertet përmbyllës të Qershorit

Përshëndetje, Jemi në 10 ditëshin e parë të Qershorit dhe pak ditë përpara koncerteve tona. Koncertet do të nisin më datë 10 Qershor në sallën Black Box, ku mund të ndiqni 3 Shfaqje teatrale nga grupet e aktrimit të moshave të ndryshme, si dhe muzikantë klasikë dhe jo klasikë. Ky koncert…

Kalendari Kulturor në Tiranë, Muaji Prill 2015

Kalendari kulturor për muajin PRILL 2015. Cineplexx   19 Prill, ora 17:00: IVANI I TMERRSHËM -  live nga Teatri Bolshoi 25 Prill, ora 18:30 -KLLOUNI- Live nga New York MET       Mbi TEATROT, Klikoni në këto lidhje: TEATRI EKSPERIMENTAL "KUJTIM SPAHIVOGLI" Premierë në datën 4 Prill të Arturo Ui Shfaqja do të…