Në çdo muaj, në buletinin e Akademisë Hollywood i kushtojmë një rubrikë të veçantë aktiviteteve kulturore në Tiranë. Aktivitetet kulturore në Tiranë në muajt e sezonit veror janë të pakta, megjithatë mëposhtë keni disa të evente që mund t`i ndiqni. Eventet Kulturore përgjatë muajit Korrik 2015: Në datat 23 - 24 dhe…