Kurse aktrimi për fëmijët? Çfarë duhet të prisni

Kur konsideroni të regjistroni fëmijën apo fëmijët tuaj në klasat e aktrimit, cila është arsyeja juaj parësore? Imagjinoni që në atë klasë do të ketë plot fëmijë me vetëbesim, ekstrovertë dhe ambiciozë? Apo imagjinoni fëmijë të talentuar që recitojnë Shekspirin përmendësh si dhe poezitë e Naim Frashërit? Zakonisht fëmijët që…

Kalendari Kulturor i muajit Korrik 2015

Në çdo muaj, në buletinin e Akademisë Hollywood i kushtojmë një rubrikë të veçantë aktiviteteve kulturore në Tiranë. Aktivitetet kulturore në Tiranë në muajt e sezonit veror janë të pakta, megjithatë mëposhtë keni disa të evente që mund t`i ndiqni. Eventet Kulturore përgjatë muajit Korrik 2015: Në datat 23 - 24 dhe…

Kalendari Kulturor në Tiranë, muaji Qershor 2015

Në çdo muaj, në buletinin e Akademisë Hollywood i kushtojmë një rubrikë të veçantë aktiviteteve kulturore në Tiranë. Meqënëse sezoni veror po afron, disa prej qëndrave kulturore janë mbyllur që në muajin Qershor deri në Shtator të 2015. Më poshtë keni të prezantuara eventet përgjatë Qershor 2015: AKADEMIA HOLLYWOOD  6 Qershor…

Kalendari Kulturor në Tiranë, muaji Maj 2015.

Kalendari Kulturor për Muajin Maj 2015   Si çdo muaj ju prezantojmë me disa nga eventet e Muajit Maj në Tiranë. Ama, një nga eventet më kryesore në këtë muaj është FESTIVALI FOLKLORIK KOMBËTAR që do të zhvillohet nga data 10-16 Maj në Gjirokastër! Klikoni këtu, për të shkuar në…

Evente Kulturore për Mars 2015, Tiranë

Kalendari kulturor për muajin MARS 2015. Cineplexx 08 MARS: Romeo dhe Xhulieta live nga NEW YORK MET 15 MARS - Zonja e Liqenit - Live nga New York MET       Mbi TEATROT, Klikoni në këto lidhje: TEATRI EKSPERIMENTAL "KUJTIM SPAHIVOGLI" TEATRI KOMBËTAR TEATRI I OPERAS DHE I BALETIT 4 Mars…