Kalendari Kulturor i muajit Korrik 2015

Në çdo muaj, në buletinin e Akademisë Hollywood i kushtojmë një rubrikë të veçantë aktiviteteve kulturore në Tiranë. Aktivitetet kulturore në Tiranë në muajt e sezonit veror janë të pakta, megjithatë mëposhtë keni disa të evente që mund t`i ndiqni. Eventet Kulturore përgjatë muajit Korrik 2015: Në datat 23 - 24 dhe…

Kalendari Kulturor në Tiranë, muaji Maj 2015.

Kalendari Kulturor për Muajin Maj 2015   Si çdo muaj ju prezantojmë me disa nga eventet e Muajit Maj në Tiranë. Ama, një nga eventet më kryesore në këtë muaj është FESTIVALI FOLKLORIK KOMBËTAR që do të zhvillohet nga data 10-16 Maj në Gjirokastër! Klikoni këtu, për të shkuar në…

Evente Kulturore për Mars 2015, Tiranë

Kalendari kulturor për muajin MARS 2015. Cineplexx 08 MARS: Romeo dhe Xhulieta live nga NEW YORK MET 15 MARS - Zonja e Liqenit - Live nga New York MET       Mbi TEATROT, Klikoni në këto lidhje: TEATRI EKSPERIMENTAL "KUJTIM SPAHIVOGLI" TEATRI KOMBËTAR TEATRI I OPERAS DHE I BALETIT 4 Mars…