Kalendari Kulturor në Tiranë, muaji Qershor 2015

Në çdo muaj, në buletinin e Akademisë Hollywood i kushtojmë një rubrikë të veçantë aktiviteteve kulturore në Tiranë. Meqënëse sezoni veror po afron, disa prej qëndrave kulturore janë mbyllur që në muajin Qershor deri në Shtator të 2015. Më poshtë keni të prezantuara eventet përgjatë Qershor 2015: AKADEMIA HOLLYWOOD  6 Qershor…

Akademia Hollywood Goes Unplugged

Të dielën, më 19 Prill 2015, në orën 19:00 kemi nderin t'ju ftojmë tek Tulla Center në Tiranë, për një koncert Unplugged si dhe për një shfaqje teatrale nga grupi i aktrimit.    Këtu gjeni dhe linkun e eventit në Facebook   

Elina Duni, Bessa Myftiu dhe Gent Rushi tek Tulla Center

Të enjten, datë 15 Dhjetor 2015 ora 20:30 tek TULLA CENTER në Tiranë mbrëmje artistike me Elina Dunin, Bessa Myftiun dhe Gent Rushin. Muzikë Poezi dhe Bashkëbisedim. hyrja: 500 Lekë