Koncerti Unplugged

    Unplugged është një ndër eventet më të dashur në Akademinë Hollywood, ai është intim dhe zhvillohet i tëri me instrumentë elektro-akustikë.Koncerti Unplugged i datës 19 Prill u nda në dy momente kryesor: në një shfaqje teatrale të vënë në skenë prej grupit të Aktrimit dhe koncerti i Unplugged ku performuan…

Intervistë me Pedagogen e Aktrimit, Verjana Abazaj

Verjana Abazaj, Pedagogia e kursit të Aktrimit. Kur e keni ndjerë për herë të parë dashurinë për artin dhe në veçanti Aktrimin? Forma e parë e artit që unë dashurova që fëmijë ka qenë libri! Leximi! Që atëherë gjithmonë më ka pëlqyer “fjala”, por çuditërisht kam patur prirje dhe për…