fbpx

Intervistë me Eltina Minarolli

"Mëso ta duash veten nën dritën tënde dhe mëso të ecësh në rrugën që ti beson" Eltina   prej disa muajsh është një nga pedagoget e jashtme në Akademinë Hollywood. Ajo që pikaset menjëherë është dashuria që nxënësit kanë për të dhe puna e palodhshme që ajo bën me ta. Për muajin…

Koncerti Unplugged

    Unplugged është një ndër eventet më të dashur në Akademinë Hollywood, ai është intim dhe zhvillohet i tëri me instrumentë elektro-akustikë.Koncerti Unplugged i datës 19 Prill u nda në dy momente kryesor: në një shfaqje teatrale të vënë në skenë prej grupit të Aktrimit dhe koncerti i Unplugged ku performuan…