HomeTag

kampe verore

Akademia HollywoodBlog

Me ardhjen e stinës së verës, ajo ka është më e mira për fëmijët tuaj është koha e tyre e lirë. Akademia Hollywood për stinën e verës ofron kampe verore ditore si dhe klasa kolektive intesive të cilat kanë një format argëtues dhe edukativ. Të gjitha këto kampe organizohen në grupe e cila sjell dhe...

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email