Prova në Studion A – vetëm 500 LEK

07/09/2014by admin

10636340_10202399999704376_4730521093161627495_n

Për këtë sezon, provat pranë Akademisë Hollywood, në studion A janë vetëm 500 Lek ora. (nëse jeni vetëm 2 muzikantë, kushton 400 Lek)

Telefononi tani për të prenotuar studion në 224 7862

 

Studio A përmban: 2 Kitarra Elektrike dhe Amp përkatës, 1 bass dhe Amp, 1 Bateri të plotë Sonor dhe një tastierë Korg TR 88.

 

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email