Annie Lennox nxjerr një album të ri “Nostalgia”

16/09/2014by admin

Sot del dhe albumi i ri i këngëtares Annie Lennox “Nostalgia”

Këtu mund të dëgjoni një intervistë në BBC2 ku ajo flet për albumin si dhe mund të dëgjoni “I put a spell on you”

 

10501607_10152698159074589_4353760365707741531_nhttp://www.bbc.co.uk/programmes/p026r13n

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email