fbpx
 

Si të ruani trupin dhe muskujt tuaj

16/09/2014

Duhet të jeni shumë të kujdesësh për sa i përket mbajtjes së mirë të trupit gjatë studimit.

 

Klikoni në këto broshura dhe printojini.

Ato përmbajnë ushtrime të cilat do ju ndihmojnë për të patur një trup sa më të mirë:) dhe të zhdërvjellët. 
Mos luani me trupin 02 copy
Mos luani me trupin01 copy

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Prova në Studion A - vetëm 500 LEK
next
Annie Lennox nxjerr një album të ri "Nostalgia"